- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت
رویداد جذب سرمایه در حوزه سلامت، صبح امروز با حضور ۶ استارتاپ حوزه سلامت در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد. در این رویداد که تعدادی از سرمایه گذاران بصورت حضوری و برخی نیز بصورت آنلاین حضور داشتند، استارتاپها به منظور جذب سرمایه به ارائه پرداختند.
به گزارش روابط عمومی کارن کراد این رویداد از ساعت ۱۰ صبح روز سه شنبه در سالن شیخ بهایی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با حضور ۶ استارتاپ حوزه سلامت و مجموع ۲۰۰ نفر از سرمایه گذاران و شرکت کنندگان حضوری و مجازی برگزار شد و کارن کراد بعنوان کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی، برگزار کننده این رویداد بود.
این مراسم با پخش قرآن و کلیپ معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی آغاز شد و با سخنرانی دکترعلی ناظمی، معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی مبنی بر معرفی خدمات سرمایهگذاری این صندوق ادامه داشت.
علی ناظمی در مورد میزان سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در طرحهای شرکتهای دانش بنیان گفت: در نیمه دوم سال ۹۸ بسته ابزارهای سرمایهگذاری صندوق نوآوری طراحی آماده شد و از آن زمان تا پایان سال، ۱۶۲ میلیارد تومان سرمایهگذاری در طرحهای دانش بنیان صورت گرفت. صندوق نوآوری در نظر دارد که در سال جاری ۴۰۰ میلیارد تومان در طرحهای مختلف از طریق مدل همسرمایهگذاری با عاملان بخش خصوصی به حوزه سرمایهگذاری تخصیص دهد.
وی ادامه داد: در طرح همسرمایهگذاری چنانچه عاملان صندوق نوآوری و شتاب دهندهها ۲۰ درصد از هزینه مورد نیاز طرحهای فناورانه را تامین کنند صندوق نوآوری ۸۰ درصد باقیمانده را تامین خواهد کرد. اگر سرمایهگذاران درخواست همراهی صندوق نوآوری و شکوفایی را داشته باشند ظرف کمتر از دو ماه طرح مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت تایید، قرارداد سرمایهگذاری منعقد خواهد شد.
در ادامه این رویداد 6 استارتآپ حوزه سلامت ویژگیهای محصول، مدل کسبوکار و نیازهای سرمایهگذاری خود را به سرمایهگذاران حاضر و مجازی رویداد ارائه کردند.
استارتاپ دارا از شتابدهنده پرتقال بعنوان اولین استارتاپ در این رویداد به ارائه پرداخت. دارا در زمینه زخم پوش نانو هیدروپلیمری برای بخشهای درمانی، زخم بستر، دیابت و سوختگی فعالیت دارد و یکی از دستاوردهای آن پیشگیری از قطع عضو بیماران متعدد در طول مطالعات کلینیکی است. سرمایه مورد نیاز این اپلیکیشن یک میلیارد و 200 میلیون تومان عنوان شده و تاکنون یک میلیارد و 400 میلیون تومان نیز در آن سرمایهگذاری صورت گرفته است.
استارتآپ «سیمو طب» از شتاب دهنده «ابر زندگی» دیگر استارتاپی بود که به تشریح ویژگیهای محصول تولیدی خود پرداخت. این اپلیکیشن بعد از تست مزاج و دریافت اطلاعات متقاضی، افراد را به نزدیکترین پزشک طب سنتی انتقال و راهنمایی میکند. تمام امور از ویزیت و نوبت دهی تا دریافت دارو در این اپلیکیشن به صورت آنلاین انجام میشود. این اپلیکیشن در حال حاضر 41 هزار بار نصب شده و در 10 کلینیک نیز مورد استفاده قرار میگیرد. سرمایه مورد نیاز این اپلیکیشن یک میلیارد تومان برای توسعه بخش فروشگاهی و 800 میلیون تومان برای بخش تبلیغات است.
استارتآپ «ایران پروبیوتیکس» از شتاب دهنده «پرتقال» تولید کننده صنعتی پروبیوتیکهای تجاری مبتنی بر انواع سوشهای باکتریایی بومی(ویژه فرآوردههای لبنی) نیز دیگر استارتاپی بود که نیازهای سرمایه گذاری خود را در این رویداد مطرح کرد. این استارتآپ برای تولید 20 هزار یونیت باکتری پروبیوتیک بومی نیازمند سرمایهگذاری 4 میلیارد تومانی است.
استارتاپ «اچپن» از شتاب دهنده «ابر زندگی» دیگر استارتاپی بود که در رویداد امروز صندوق نوآوری و شکوفایی حضور داشت. این اپلیکیشن خدمات پزشکی و پرستاری در منزل ارائه میکند و در آن خدمات پزشکی از طریق واسطه این پلتفرم انجام میشود. فاز اول فعالیت این اپلیکیشن، درخواست خدمات در منزل و اعزام افراد متخصص به منزل است و در فاز دوم تجهیزات مانیتورینگ در منزل بیماران ارائه میشود. تاکنون هزار نفر این اپلیکیشن را نصب و بالغ بر 300 میلیون تومان برای آن هزینه شده است. اپلیکیشن «اچپن» برای تبلیغات و مانیتورینگ در منزل نیازمند سرمایه گذاری یک میلیارد تومانی است.
دیگر استارتاپی که در این رویداد به ارائه نیازهای سرمایه گذاری خود پرداخت، استارتآپ «جنروا Generva» از شتاب دهنده «پرتقال» بود که در زمینه تولید صنعتی کانالهای بیوپلیمری زیست تخریب پذیر نارسایی اعصاب محیطی فعالیت میکند و تاکنون یک میلیارد و 700 تومان در آن سرمایهگذاری شده است. این طرح نیازمند یک میلیارد و 900 میلیون تومان سرمایه گذاری برای راهاندازی مجموعهای با ظرفیت ۲۴ هزار کانال است. درآمد ناخالص این طرح در حدود 12 میلیارد تومان پیشبینی شده است. ظرفیت بازار آن در ایران در حدود 20 هزار کانال است و قرار است با ظرفیت تولید صنعتی 6 هزار کانال در سال اول آغاز شود.
در پایان این رویداد نیز استارتاپ «فیت شیپ» از شتاب دهنده « الکترونیک سلامت کارا» به تشریح ویژگیهای این پلتفرم پرداخت. این اپلیکیشن با هدف اصلاح سبک زندگی افراد و ارائه راهکار تغذیه و ورزشی برای تامین سلامت افراد طراحی شده است. «فیت شیپ» تاکنون ۱۳ هزار نصب طی ۱۱ ماه داشته و ماهانه ۲ هزار کاربر فعال دارد. سرمایه گذاری مورد نیاز این استارتاپ، یک میلیارد و 500 میلیون تومان است که ۸۰ درصد آن صرف تبلیغات و مارکتینگ و ۲۰ درصد باقی برای نگهداری و توسعه محصول صرف خواهد شد. این استارت آپ در فاز اول فعالیت خود علاقمندان به رژیم ورزش، بیماران دیابتی و کبد چرب و شرکتها و ارگانها را هدف قرار داده است.
در پایان هر ارائه، برای پاسخ به سوالات سرمایه گذاران، پرسش و پاسخ برگزار شد و حضار بصورت حضوری و شرکت کنندگان از طریق تایپ در پلتفرم اسکای روم به طرح سوالاتشان از استارتاپها پرداختند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟