- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش
رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش صبح امروز با حضور ۷ استارتاپ این حوزه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد. در این رویداد که بصورت آنلاین برگزار شد، ۱۱۲ کاربر، شامل سرمایهگذاران و مخاطبان رویداد از طریق پلتفرم اسکای روم در برنامه حاضر شدند و استارتاپها به منظور جذب سرمایه به ارائه پرداختند.
به گزارش روابط عمومی کارن کراد، دکتر سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش گفت: تسهیلات به تنهایی پاسخگوی نیاز اکوسیستم نیست و به سرمایهگذاریهای خطرپذیر نیز نیاز داریم تا در سود و زیان طرح شریک شوند. در حال حاضر بنیادهای مالی بزرگ در دنیا به صورت مستقیم در طرحها سرمایهگذاری نمیکنند و پشت بخش خصوصی برای تقویت سرمایهگذاری قرار میگیرند. بر این اساس صندوق نوآوری و شکوفایی از نزدیک به 60 عامل سرمایهگذاری خود یعنی صندوقهای پژوهش و فناوری و صندوقهای جسورانه بورسی برای سرمایهگذاری خطرپذیر استفاده میکند.
وی ادامه داد: صندوق پژوهش و فناوری تخصصی در حوزه ورزش شکل نگرفته و این حوزه نیازمند یک نهاد سرمایهگذاری تخصصی در حوزه تربیت بدنی است.
ملکیفر در مورد میزان سرمایهگذاری در حوزه ورزش به سرمایهگذاری خطرپذیر 2.5 میلیارد دلاری در سال 2018 اشاره کرد و گفت: امروز سرمایهگذاران بزرگی در دنیا مانند آدیداس، گوگل و والت دیزنی در عرصه استارتآپهای حوزه ورزش وارد شدهاند و این حوزه جذابی برای سرمایهگذاری است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان به مدلهای مرسوم در کسب و کار مرتبط با ورزش اشاره کرد و گفت: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هفت مدل کسب و کار را در این حوزه طبقه بندی کرده است که شامل ترویج و توسعه ورزش، مدیریت ورزش، بازارگاههای ورزشی، تجهیزات ورزشی، ورزش معلولان و مکملهای ورزشی و دستیاران ورزشی است.
در ادامه این جلسه علی شریفنژاد، رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز به توسعه اقتصاد از طریق توجه به سرمایه گذاری در حوزه تربیت بدنی تاکید کرد و گفت: صنعت تولیدات ورزشی در دنیا متنوع است و شامل حوزههای مختلفی چون معماری ساخت استادیومها و فضاهای ورزشی، تجهیزات ورزشی، نرمافزار، پوشاک و داروها و مکملها است. در حال حاضر ۴.۵ درصد GDP دنیا در حوزه ورزش است که این میزان در ایران 0.5 درصد است. فرصتهای زیادی در حوزه بازار و فناوری ورزشی وجود دارد که باید بیشتر به آن توجه شود.
در پایان دکتر راستینه، عضو کمیسیون فرهنگی و رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: باید از توان شرکتهای دانش بنیان و استارتآپها در نظام استعدادیابی مبتنی بر فناوری نوین استفاده کنیم. باید استعدادهای پنهان در سراسر کشور شناسایی و به عرصه ورزشی کشور معرفی شود، بر این اساس استارتآپها بسیار میتوانند کمک کنند.
استارتآپ «سینرمی» اولین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش بود که محصول خود را با عنوان دستگاه قابل حمل شبیهساز تمرین در ارتفاع معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ ۱.۵ میلیارد تومان در ازای ۲۵ درصد از سهام برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است.
این استارتآپ در حال حاضر ۱۸ میلیون تومان فروش دارد. ویژگی منحصربهفرد این محصول، افزایش توان بدنی ورزشکاران و ایجاد توانمندی برای ثبت رکوردهای بینالمللی است.
استارتآپ «کفپوش تعاملی ورزش» دومین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش بود که برای تولید کفپوش هوشمند و تعاملی باشگاههای ورزشی، محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ ۷.۵ میلیارد تومان در ازای ۱۰ درصد از سهام برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است.
این استارتآپ در حال حاضر مستقر در مرکز ملی نوآوری فناوریهای ورزشی به عنوان واحد فناور است و در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری شرکت و رتبه ۸ نمایشگاه TRL را کسب کرده است و از پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز تائیدیه علمی دارد. ویژگی منحصربهفرد این محصول نصب رایگان و خدمات پس از فروش، افزایش سطح عملکردی باشگاه ورزشی، جذب مشتری بیشتر، ارائه خدمات توانبخشی و توانیابی است.
استارتآپ «توپ شوت کن» سومین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش بود که برای دستگاه توپ شوت کن فوتبال در ایران، محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ یک میلیارد تومان در ازای ۲۰ درصد از سهام برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است.
این استارتآپ در حال حاضر دارای گواهی ثبت اختراع دستگاه توپ شوت کن فوتبال و تنیس روی میز است. ویژگی منحصربهفرد این محصول مناسب بودن قیمت دستگاه نسبت به نمونه خارجی آن، کاربری آسان و راحت، گارانتی یک ساله و ارائه خدمات مادامالعمر، سبک و قابل انتقال به نقاط مختلف زمین است.
استارتآپ «با مربی» چهارمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش بود که برای سامانه آنلاین برای جستجوی مربیان رسمی و فعال ورزشی کشور در تمامی شاخههای ورزشی و در تمامی نقاط کشور، محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ ۲ میلیارد تومان برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است.
این استارتآپ توانسته است ۷۹۲ مربی، ۴۰ باشگاه ورزشی و حدود هزار کاربر جذب کند و رتبه ۷ نمایشگاه TRL سال ۹۸ را به خود اختصاص دهد. این استارت آپ هماکنون عضو پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی است. ویژگی منحصربهفرد این محصول دسترسی سریع و آسان، صرفهجویی در هزینهها، ایجاد قدرت انتخاب برای ورزشکاران و مربیان و تولید محتوای تخصصی است.
استارتآپ «آسانرو» پنجمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش بود که برای دستگاه کمک به معلولین ضایعه نخایی، محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ ۲ میلیارد تومان برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است.
این استارتآپ در حال حاضر دارای گواهی ثبت اختراع، تاییدیه بهزیستی استان اصفهان و تاییدیه مرکز کارآفرینی آرمان بوده و حائز رتبه در جشنواره اختراعات کوهرنگ است. فروش این استارتآپ ۲۲۰ میلیون تومان است. ویژگی منحصربهفرد این محصول استفاده از مفصل در قسمت مچ پا و لگن، حرکت آسانتر دستگاه و نیاز به نیروی کمتر برای حرکت است.
استارتآپ «برنا تلنت» ششمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش بود که برای استعدادیابی ورزشی و پایش تندرستی محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ یک میلیارد تومان در ازای ۲۰ درصد سهام برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است.
این استارتآپ ۵۰۰ کودک و نوجوان را طی سه سال گذشته استعدادیابی کرده که همگی در آزمونهای ورزشی استانی مدال کسب کردهاند. این استارت آپ بیش از ۵۰ رشته ورزشی را پوشش میدهد، اما به هر کودک و نوجوان سه رشته معرفی میشود. ویژگی منحصربهفرد این محصول جذابیت و بکر بودن بازار استعدادیابی ورزشی، بکارگیری متخصصان مرتبط، تیمسازی حرفهای، آزمون و خطای انجام شده و بازارسازی عنوان شده است.
استارتآپ «هیدرو واک» هفتمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه ورزش بود که برای دستگاه پیادهروی بر سطح آب، محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ ۲.۳ میلیارد تومان برای توسعه محصول، بازاریابی و نیروی انسانی است.
این استارتآپ در حال حاضر فروش ۴۲۰ میلیون تومانی دارد و دارای گواهی ثبت اختراع و تاییدیههای مربوبطه است. ویژگی منحصربهفرد این محصول ایجاد هیجان راه رفتن بر روی سطح آب، عدم وجود محدودیت سنی و پزشکی برای استفاده کننده، عملکرد دو منظوره هم در خشکی و هم روی سطح آب، قابلیت ماهیگیری در تالابها و دریاچههای کم عمق و استفاده از جلیقههای نجات در مواقع ضروری است.
در پایان هر ارائه، برای پاسخ به سوالات سرمایه گذاران، پرسش و پاسخ برگزار شد و حضار بصورت حضوری و شرکت کنندگان آنلاین از طریق تایپ در پلتفرم اسکای روم به طرح سوالاتشان از استارتاپها پرداختند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟