- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- مصاحبه اختصاصی | سامان احسنی زاده
آخرین مقالات
- اصلاح باورهای مالی؛ پیشنیاز ورود به سرمایهگذاری
- کارنکراد، پیشگام تأمین مالی جمعی ایران؛ دریافت دو نشان برتر ملی
- اطلاعیه در خصوص عبارات «بدون تضمین سود» و «بدون تضمین اصل سرمایه» در فراخوان طرحهای تامین مالی جمعی
- از حمایت تا افتخار؛ تیمهای توانمندشده توسط سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن جوایز جشنواره فجر را کسب کردند
- رویداد «دوشنبههای استارتاپی + سکوی پرش غزال» برگزار شد؛ گامی مهم در حمایت از بازیسازان ایرانی
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
مصاحبه اختصاصی | سامان احسنی زاده
معرفی مختصر از خودتان؟
سامان احسنی زاده هستم. رشته مهندسی صنایع و مدیریت تکنولوژی خواندم. مدتی در زمینه سرمایهگذاری ریسکپذیر و سپس منابع انسانی کار کردم. بعد از دو تجربه در راهاندازی کسبوکار، الان برای بار سوم در زمینه آموزش مهارتهای زندگی و توسعه فردی و همچنین ارائه خدمات کوچینگ فعالیت میکنم. بنیانگذار استارتاپ ریسلف هستم و مسئولیتم برنامهریزی، فروش کوچینگ و تولید محتواست.
حوزه فعالیتتان؟
حوزه فعالیت استارتاپ ریسلف، ارائه آموزش مهارتهای توسعه فردی و مهارتهای زندگی در قالب ویدئو و نوشته است. همچنین به متقاضیان کوچینگ، کوچ معرفی میکنیم.
از چه سالی فعالیت در حوزه استارتاپی را شروع کردید؟
سال 96 در زمینه فروش اینترنتی عسل طبیعی فعالیتم را شروع کردم. به دلیل اینکه نتوانستم تیم کاری برای کسبوکار تشکیل دهم، این کار متوقف شد. پاییز همان سال وارد مسأله تیم سازی استارتاپی شدم و برنامههایی نیز برگزار کردم ولی باز هم نتوانستم تیمی برای این کار تشکیل دهم. اواخر سال 96 و بهار 97 در زمینه منابع انسانی فعالیت کردم و میخواستم کسبوکاری در زمینه منابع انسانی ایجاد کنم. ورود من به حوزه منابع انسانی باعث شد با کوچینگ آشنا شوم و از تابستان 97 در دوره آموزشی کوچینگ ثبت نام کردم. پاییز 97 نیز حول کوچینگ، استارتاپ ریسلف را شروع کردم که تا کنون ادامه دارد.
چه استارتاپ های موفق تحت مربیگری تا به حال داشتید؟
تا الان بیشتر تمرکزم بر کوچینگ افراد بوده تا منتورینگ و در ادامه هم ترجیح میدهم که چه افراد استارتاپی و چه غیر استارتاپی را کوچ کنم.
کمبود چه چیزهایی در اکوسیستم استارتاپی احساس می شود؟
فضای کاری برای تیمهای نوپا یا تیمهایی که تعداد کارکنان کمی دارند. به دلیل هزینهی بالای اجاره فضای کاری در شهر تهران، وجود فضاهای کاری اشتراکی بخش مهمی از مشکلات استارتاپ ها را برطرف میکند.
بزرگترین مشکلی که در بحث سرمایه گذاری خطرپذیر در اکوسیستم استارتاپی ایران داریم چیست؟
مشکل استارتاپ فقط پول نیست و ارتباطات و آوردههای غیر مالی سرمایهگذار اهمیت زیادی دارد. سرمایهگذاری ریسکپذیر مالک و کارفرما نیست بلکه یک شریک کلیدی در کار است. از این جهت خیلی مهم است که چه سرمایهگذاری با چه مزایا و امکاناتی میخواهد به استارتاپها کمک کند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟