- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- مصاحبه اختصاصی | بابک نقاش
آخرین مقالات
- اصلاح باورهای مالی؛ پیشنیاز ورود به سرمایهگذاری
- کارنکراد، پیشگام تأمین مالی جمعی ایران؛ دریافت دو نشان برتر ملی
- اطلاعیه در خصوص عبارات «بدون تضمین سود» و «بدون تضمین اصل سرمایه» در فراخوان طرحهای تامین مالی جمعی
- از حمایت تا افتخار؛ تیمهای توانمندشده توسط سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن جوایز جشنواره فجر را کسب کردند
- رویداد «دوشنبههای استارتاپی + سکوی پرش غزال» برگزار شد؛ گامی مهم در حمایت از بازیسازان ایرانی
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
مصاحبه اختصاصی | بابک نقاش
معرفی مختصر از خودتان؟
بابک نقاش هستم از ابتدای دهه هشتاد به عنوان خبرنگار دانش و فناوری وارد مطبوعات شدم و بعد از ده سال به سمت حوزههای بازاریابی حرکت کردم. از سال 91 تاکنون در این بخش مشغول به کار هستم و عمدتا با شرکتهای بینالمللی که علاقمند به کار در ایران بودند همکاری داشتم. ماهیت این همکاری ایجاب میکرد فرآیندهای بینالمللی با توجه به ساختارهای بومی بازطراحی شوند و این تجربه فوقالعادهای برای من به همراه داشت.
حوزه فعالیتتان؟
در حوزه مطبوعات از خبرنگار تا سردبیر فعال بودهام و بعد از ورود به حوزه مارکتینگ از کارشناس میدانی تحقیقات بازار تا استراتژیست ارشد بازاریابی آفلاین و آنلاین تجربه دارم. سابقه تولید محتوا اهمیت بسیار بالایی در تمام تجارب من داشته زیرا از این طریق توانستهام دایره لغات خود را گسترش دهم و در بیان مفاهیم عملکرد بهتری داشته باشم. ضمن اینکه فعالیت در مطبوعات باعث بلوغ در نگاه به مسائل شده است و ارتباط با مخاطب را از همین طریق فرا گرفتهام.
از چه سالی فعالیت در حوزه استارتاپی را شروع کردید؟
از سال 94 از طریق رویدادهای حوزه استارتاپی با این حوزه آشنا شدم ولی غیر از زمانی که «مرکز توانمندسازی و تسهیلگری کسبوهای نوپا» فعال بودم تجربه متمرکز و مستمری در این حوزه نداشتهام.
چه استارتاپ های موفق تحت مربیگری تا به حال داشتید؟
به عنوان مربی با استارتاپ ها همکاری نداشتهام اما در قالب مشاورههای کوتاهمدت، آموزش و ارتباط با رسانهها با برخی استارتآپها همکاری داشتهام.
کمبود چه چیزهایی در اکوسیستم استارتاپی احساس می شود؟
در بخش اکوسیستم استارتاپی، مشکل منابع انسانی توانمند همیشه مهمترین دغدغه کسبوکارهای نوپا بوده و رشد سریع این فضا در ایران نیز باعث شده تا این ظرفیت متناسب با تقاضای موجود رشد نکند. در بخش استارتاپ ها نیز فکر میکنم مهمترین چالش، در عدم تناسب محصول و بازار است. این تناسب لزوما به معنی عدم نیاز بازار نیست اما گاهی محصول بر اساس یک نیاز واقعی طراحی نشده یا ویژگیهای محصول بهطور کامل نمیتوانند نیاز بازار را پاسخ دهند.
بزرگترین مشکلی که در بحث سرمایه گذاری خطرپذیر در اکوسیستم استارتاپی ایران داریم چیست؟
صرفنظر از اینکه برخی استارتاپ ها در بخشهایی مثل تیم، چشمانداز و محصول دارای ضعف عمده هستند اعتقاد دارم سرمایهگذاران در بازار ایران خطرپذیر نیستند و در خوشبینانهترین حالت نگاهی بورسی و کوتاه مدت به کسبوکارهای نوپا دارند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟