سمینار «راهکارهای ‌سرمایه‌گذاری در ‌استارت‌آپ‌ها»
سمینار «راهکارهای ‌سرمایه‌گذاری در ‌استارت‌آپ‌ها»
  1. صفحه اصلی
  2. اخبار و مقالات
  3. سمینار «راهکارهای ‌سرمایه‌گذاری در ‌استارت‌آپ‌ها»

سمینار «راهکارهای ‌سرمایه‌گذاری در ‌استارت‌آپ‌ها»

چهارشنبه, 06 آذر 98
لیلا اکبری
مربوط به جذب سرمایه است
0
0

سمینار «راهکارهای ‌سرمایه‌گذاری در ‌استارت‌آپ‌ها» در اتاق بازرگانی تهران در تاریخ 14 آبان 98 برگزار شد که طی آن مباحثی در مورد جذب و تامین سرمایه در فضای استارت‌آپی مطرح شد.

این رویداد با سخنرانی هومن حاجی‌پور، معاون کسب و کار اتاق تهران شروع شد. ایشان با اشاره به زنجیره مشکلات موجود در اقتصاد امروزه ایران، گفت: موضوع اقتصاد بیش از هر زمانی طی بازه بعد از انقلاب به دغدغه و اولویت نخست حاکمیت و دولتمردان و حتی رسانه‌ها تبدیل شده است. اما دغدغه دستگاه‌ها در مورد اقتصاد، فارغ از نتیجه، چه خوشایند و چه ناخوشایند بسته به ماهیت و فلسفه وجودی آن نهاد به صورت مصاحبه، سخنرانی، میزگرد، ایجاد ممنوعیت یا محدودیت ظهور و بروز کرده است و به جرأت ‌می‌توان گفت که تاکنون شاهد سیاستگذاری قابل توجه و موفقی از سوی تصمیم‌گیرندگان و حکمرانان اقتصادی در افزایش توان و بهبود رقابت‌پذیری در بنگاه‌های اقتصادی نبوده‌ایم.

او افزود: اگر چه طی این سال‌ها بعضاً اقدامات قابل تقدیری هم صورت گرفته اما هنوز بخش عمده کسب و کار به لحاظ توان بنگاهی جهت رشد و عرض‌اندام در فضای مبادلات بین‌المللی آماده نیستند. امروز به تحقیق ‌می‌توان ادعا کرد که علاوه بر ده‌ها معضل و گرفتاری در بنگاه‌ها از جمله دسترسی به منابع مالی ارزان تا تأمین منابع انسانی خبره، اصلی‌ترین و مهم‌ترین معضل بنگاه‌ها و کسب و کارهای ایرانی، مسئله نوآوری است.

در ادامه این نشست، فرزین فردیس، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال بر این نکته تاکید کرد که باید آستین‌ها را بالا زد و با شناخت نیازمندی‌ها و فرهنگ‌های سازمانی خود در این مورد با افرادی که متفاوت فکر ‌می‌کنند، گفت‌وگو کرد. فرزین افزود: بیشتر از گفت‌وگو ما نیازمند عمل هستیم و لازم است ‌استارت‌آپ‌ها توانمندسازی شوند.

در ادامه رویداد پنلی با موضوع تامین مالی و سرمایه گذاری در حوزه استارتاپی برگزار شد و به موضوعاتی حول محور راه های ‌سرمایه‌گذاری  و شیوه‌های جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها  پرداخته شد. دبیر این پنل امید هاشمی، مدیر کسب و کارهای نوین اتاق تهران بودند. میثم زرگرپور مدیر عامل سینا تک، علی عمیدی مدیر عامل سامانه کارن کراد، محمدرضا عربی مزرعه شاهی رئیس هیئت مدیره پارس فاندینگ، سامان حقیقی از فیروزه پلت از اعضای این پنل بودند.

چگونگی ارزشگذاری و ارزیابی استارتاپ ها، روش های علمی و شبه علمی ارزشگذاری، چگونه بررسی و مطابقت دادن روش های ارزشگذاری با شرایط کشورمان، چیستی استراتژی های معمول کار و چگونه وارد شدن سرمایه گذار سنتی به حوزه کارآفرینی، چگونه تعیین کردن درصد های سهام، چگونگی شرایط قرارداد ها در صورت شکست استارتاپ ها، از جمله سوالاتی بودند که در این پنل مطرح شد و اعضای محترم پنل حول این موضوعات به صحبت و توضیح پرداختند.

در انتها، رویداد فوق با پاسخ اعضای محترم پنل به سوالاتی که توسط حاضرین مطرح شده بود خاتمه یافت.

نظرت چیه؟
ارسال نظر
اشتراک‌گذاری
کپی کردن لینک

نظرات

نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟