- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- گزارش کارگاه «آشنایی با فرآیند تامین مالی ویژه استارتاپ ها»
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
گزارش کارگاه «آشنایی با فرآیند تامین مالی ویژه استارتاپ ها»
در روز چهارشنبه مورخ 16 بهمن 1398 کارگاه «آشنایی با فرآیند تامین مالی ویژه استارتاپ ها» با سخنرانی جناب آقای عطاءاله افتخاری در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد. در این کارگاه مفاهیمی از قبیل تقویت دانش و مهارت در خصوص مفاهیم مربوط به جذب سرمایه مطرح شد. اگر بخواهیم نگاهی جامع به موضوع مطرح شده داشته باشیم میتوانیم به متن ذیل اشاره کنیم:
تامین مالی چیست؟
به فرآیند تامین سرمایه موردنیاز برای فعالیتهای کسبوکار، خرید تجهیزات و سرمایهگذاری گفته میشود. استفاده از تامین مالی در هر نظام اقتصادی حیاتی است و این امکان را به شرکتها میدهد تا محصولات موردنیاز خود را خریداری و تامین کنند تامین مالی برای ایجاد، توسعه و افزایش سودآوری کسبوکار امری ضروری محسوب میشود،در واقع تامین مالی استارتاپ ها به اشکال متنوعی در حوزههای مختلف انجام میشود.
هدف ما از برگزاری این کارگاه چیست؟
کارآفرینانی که رویای خلق یک کمپانی بزرگ را در سر میپرورانند، در طول مسیر پر پیچ و خم موفقیت، نیازمند مشارکت با سرمایهگذاران متعددی هستند. کارآفرین در مقام فروشنده بخشی از استارتاپ خود و سرمایهگذار بعنوان خریدار آن بایستی بتوانند در هر مرحله از تزریق سرمایه تعاملی صحیح و منطبق با استانداردهای علمی و روشهای کارشناسانه داشته باشند تا نهایتا توافقی برد-برد میان طرفین ایجاد گردد. تامین مالی استارتاپ بعنوان یک فرآیند پیچیده و مباحثهزا کلیدیترین موضوعی است که در خصوص مباحث مالی یک استارتاپ مطرح میشود. بنابراین، درک درست موسسین یک استارتاپ از مفهوم تامین مالی و روشهای مختلف آن راه را برای افزایش موفقیت ایشان روشنتر خواهد نمود. در کارگاه تامین مالی استارتاپها، قصد داریم دانش و مهارت شما را در خصوص مفاهیم مربوط به جذب سرمایه و روشهای مختلف آن تقویت کنیم تا سنگ بنای موفقیت شما در فضای پویا و در عین حال سرشار از ابهامِ کارآفرینی به دقت نهاده شود.
سرفصل های این کارگاه :
1) آیا اصلا کسب و کار ما در این مرحله نیازمند سرمایه است؟
2)مراحل و روشهای تامین مالی استارتاپها
3)انواع سرمایهگذاران
4)نحوه تصمیم گیری سرمایهگذار و عوامل مؤثر بر آن
5)فرایندهای سرمایهگذاری
6)وضعیت در ایران
در ابتدای کارگاه مدرس بحث را با این سوال شروع کرد؛ که به نظر شما ایده ی یک استارت آپ باید سرمایه گذار پسند یا مشتری پسند باشد ؟ و سپس به توضیح هر کدام از این ترکیب ها پرداختند.
دوم، به بررسی تاثیرات 2 فاکتور بسیار مهم ، سایز مارکت و تیم خوب در روند توسعه ی استارتاپ ها، در مراحل مختلف رشد پرداخته شد. تا چه مرحله ای این فاکتورها تاثیرگذار هستند؟ پس از مراحل اولیه کدام فاکتورهای موثر اضافه خواهند شد؟ دید سرمایه گذار متشکل از کدام فاکتورهای اصلی است؟ مدرس با ذکر مثال های متعدد به تمامی سوالات مطرح شده پاسخ داد و مفصلا بحث و بررسی روی سوالات مطرح شده بین شرکت کنندگان و مدرس صورت گرفت.
سوم، شاخص های عملکرد چگونه سطح پیشرفت و توسعه را نشان میدهند؟ شتابدهنده ها در چه شرایطی گزینه ی مناسب و کابردی هستند و تا کجا به آنها نیازمند خواهیم بود؟ VC ها در چه زمانی برای سرمایه گذاری پا پیش خواهند گذاشت؟ در خصوص این موارد نیز مدرس به صورت کامل توضیح داد و شرکت کنندگان سوالات خود را در خصوص از مدرس پرسیدند و مشاوره گرفتند.
در انتها، در کدام حالت جذب سرمایه یا دریافت وام را انتخاب کنیم؟ و پس از بررسی تمامی مراحل رشد استارت آپ ها از صفر تا صد ، در رابطه با زمانی که لازم به ورود به سهامی عام است توضیحات مفصلی ارایه شد.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟