- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- گزارش کارگاه "طراحی و اجرای کمپین های تبلیغاتی آنلاین و آفلاین زود بازده"
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
گزارش کارگاه "طراحی و اجرای کمپین های تبلیغاتی آنلاین و آفلاین زود بازده"
در روز چهار شنبه مورخ 30/11/98 کارگاهی با عنوان "طراحی و اجرای کمپین های تبلیغاتی آنلاین و آفلاین زود بازده "، توسط جناب آقای بابک بنیادی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
در این کارگاه سر فصل هایی مانند مفهوم کمپین و ساختار آن، بررسی شرایط بازار در ایران ، تغییر الگوی تاثیرگذاری پیام ها و رسانه روی مخاطب و.... مطرح گردید. در ادامه متن به بررسی خلاصه ایی از مطالب می پردازیم.
مطالب در وهله اول با توضیحاتی در رابطه با برند و نام تجاری آغاز گردید، در این قسمت به اهمیت رنگ در لوگوی برند ها و تاثیر خاص آن بر جلب توجه مخاطب، ایجاد حس خوب در مشتریان، کپی نکردن لوگو یا جزییات برند دیگران، انتخاب برند با توجه به جایگاهی که در بازار دارد یا خواهد داشت و ...پرداخته شد.
در ادامه مکانیسم بازار مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این قسمت به باور غلط افراد نسبت به اینکه این مکانیسم رابطه میان عرضه و نیاز است پرداخته شد و جناب آقای بنیادی ضمن غلط پنداشتن این درک ، عرضه و تقاضا را به عنوان ارکان اصلی بازار مورد بررسی قرار دادند.
در ادامه ساختار کمپین مورد بحث و بررسی قرار گرفت که در این مبحث برای ساختار کمپین های تبلیغاتی 5 مولفه اصلی تحت عنوان : (mission، message، money، media و measurable)، مطرح و به طور کامل و دقیق توضیح داده شد.
در میان صحبتها، مثال های بسیار مفیدی از برند های مطرح دنیا مانند : zara ،yfsa laurent و...آورده شد که بسیار به جذابیت کارگاه و موضوع افزود.
استاد بنیادی شناخت مشکل و مهندسی معضلات را نیز از ارکان اصلی بازاریابی و طراحی کمپین ها معرفی نموده و در این رابطه فرمودند: مهندسی معضلات و مشکلات باید بگونه ایی باشد تا مخاطب احساس کند خودش در انتخاب بیشترین تاثیر را داشته و جسارت خرید را از مشتری نگیرد.
در انتها، ایشان دو فیلم کوتاه تبلیغاتی از برند کوکا (kuka) ، برندی بسیار قدرتمند در عرصه روباتیک، نمایش دادند و درباره شدت تاثیر گزاری آن بر مخاطبان و حواشی ایجاد شده در رابطه با انتشار آن توضیحاتی را ارائه دادند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟