- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- هنر جذب سرمایه برای استارت آپ ها | ادامه مطلب
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
هنر جذب سرمایه برای استارت آپ ها | ادامه مطلب
داستان سرایی یک بخش حیاتی بازاریابی، برندسازی ، ایجاد وفاداری مشتری و رشد برای استارتاپ های نوپا سازمان های بین المللی است.سعی کنید داستان سرایی به صورت اسانسوری باشد به معنی اینکه ارائه ای بسیار کوتاه و سریع درمورد محصول،خدمت،سازمان،رویداد یا کسب و کار می باشد و هدف ازین کار این است که مخاطب به آنچه که توصیف می شود جذب و قانع شود. هرکسی یک داستان منحصر به فرد خود را دارد و این را بدانید که بهترین کارافرینان بهترین خیال پردازان نیستند بلکه فروشندگان فوق العاده ای هستند.
نوشتن یاداتشت های روزانه یک عادت مشترک در کارآفرینان موفق است این کار باعث میشد داستان شما هروز با تکامل کسب و کارتان پرورش داده شود. اگر در داستان سرایی ماهر نیستید از کمک گرفتن خجالت نکشید و همینطور در طرح ریزی کسب و کار ،طرح جذب سرمایه ، ساخت فایل ارائه و... میتوان با تقسیم وظایف هم پیروز شد به این صورت که یکی از هم بنیان گذاران به صورت متمرکز مسئول تلاش های مربوط به جذب سرمایه باشد و اگر هم بنیانگذار ندارید ارزشش دارد که به دنبال آن بگردید به این علت که سرمایه گذاران معمولا استارتاپ هایی که چند بنیانگذار را دارند ترجیح میدهند.
ولی در نظر داشته باشید به دلیل کثرت نظرات ، وجود بیش از ۴ بنیانگذار خطر ناک است. اگر کسب و کارتان برایتان مهم است و اگر دارید برای تحقق رویایتان خودتان را به آب و آتش میزنید بدانید با پستی و بلندی ها و پیچ و خم های فراوانی سروکار دارید. عاشق شنیدن جواب رد باشید که یکی از کارهایی که کارآفرینان باید انجام دهند آموختن شنیدن جواب رد است مانند کودکی با شنیدن جواب نه با انرژی برای به دست اوردن یک اسباب بازی ادامه میدهد .اشتباهی که خیلی از کاآفرینان میکنند این است که با شنیدن اولین نه آن را میپذیرند .وقتی شما نه را به شکل (به اندازه کافی جذاب نبود یا هنوز ابتدای راه هستی) بشنوید به این معنیاست که لازم است سرمایه گذار را به روز نگه دارید.
باور داشته باشید که نقاط پراکنده به هم متصل میشود و این به شما اعتماد به نفس میدهد که از قلبتان پیروی کنید ولی این کارآفرین است که باید خودکار را بردارد و ارتباط بسازد. این را بدانید که اوضاع همیشه خوب پیش نمیرود گاهی اوقات برای مدیریت کردن جواب نه از سوی سرمایه گذاران امتحان میشوید تا ببینند چقدر برای خواسته هایتان ایستادگی میکنید .سعی کنید ارتباط بسازید و این کار با فرستادن یک ایمیل تشکر یا از این قبیل کار ها آغاز کنید. این کار ها باعث میشود در ذهن سرمایه گذار احترام و جایگاه به ارمغان بیاورد.
یکی از مهم ترین کار هایی که باید با شرکایتان انجام دهید این است که جذب سرمایه چه معایب و مزایایی دارد. هیچ چیز سریع تر از ته کشیدن پول نقد ، کسب و کار و رویای شما را نمیکشد، پس نیاز به سرمایه را دست کم نگیرید.این مسئله به همه ی کسب و کار ها مربوط میشود زیرا بحران جریان نقدی بیشتر به کسب و کار ها خسارت وارد میکند.سعی کنید همیشه در حال بالا بردن سرمایه باشید وبرای بقای حیاتتان تسهیلات اعتباری اصلیتان را حفظ کنید. سرمایه گذاران حتی در مقابل یک ایده خارق العاه هم محتاط عمل می کنند چون آها میدانند ممکن است که شکست بخورد و خسارات را به آن ها تحمیل کنند .پس با این شعار به دنبال سرمایه گذار باشید که آن ها نمیخواهند سرمایه گذاری کنند .جذب سرمایه گذار به بیش از یک ایده عالی نیازدارد که آنها را متقاعد کنید که مهارت اولیه را دارید و با پشت کار قادر به مدیریت سرمایه آن ها هستین.
از همان ابتدا ساختار و نظم داشته باشید و بنای آن را بر اندیشه و مراقبت استوار کنید که مزایای زیادی برایتان دارد. راه اندازی هر کسب کار در دو کلمه مدیریت خوب خلاصه میشود زیرا هر سرمایه گذار باید بداند کسی که مسئول پول او شده با استعداد است و نتایج مثبت خلق میکند.مهم تز از حوزه و صنعت تیم مدیریت کامل مستعد و ورزیده است.اول باید شخصا مشخص کنید چقدر میتوانید در مدیریت مشارکت کنید و اینکه تیم مدیریت شما باید در حوزه فعالیتتان صاحب تجربه باشند. اگر میخواهید کسب و کارتان دچار کار آمدی پایین یا با یک نزاع حقوقی به پایان خود نرسد باید به شکل موثری سازمان دهی شده و ساختار یکپارچه ای داشته باشد به معنی که نزاع حقوقی مرتبط با استارت آپ تان را هر چه سریع تر برطرف کنید و اگر از طرفی حق اختراع ثبت نکرده باشید مانع بزرگی برای سرمایه گذاری خواهید داشت.سعی کنید در فهرست شفاف سازی برای جذب سرمایه تمام چیز هایی که ممکن است کسب و کارتان را در معرض خطر قرار بدهد بنویسید.
هیچ کسب و کاری در انزوای خالص ساخته نمیشود و اگر موفقیت و شکستی که وجود دارد اقدامات و دانشی است که استراتژی کسب و کار را شکل داده است . بنیانگذاران باید دانش کافی از صنعتی که داخل آن میشوند را داشته باشند. باید بدانید کمک گرفتن از مشاوران چه کسب و کار نوپا باشید چه با تجربه بسیار مهم است به دلیل که هیچ فردی دانش کافی را ندارد .انتخاب مشاور کار سختی است ولی میتوانید از تجربه شخصیتان استفاده کنید و به سراغ افراد مورد اعتمادتان بروید .مشاوران منبع خوبی برای رسیدن به جذب سرمایه به شمار میروند و همچنین میتوانند معرف های خوبی برای شما باشند . شما میتوانید دو نوع سرمایه گذار داشته باشید نوع اول افرادی خوشنام که به کسب و کارتان اعتبار میبخشند و نوع دوم افرادی هستند که برای کسب و کار شما وقت میگذارند. اگر معرفی شما در کسب و کارتان همراه با تردید باشد سرمایه گذار به آن اعتماد نخواهد کرد پس در کسب و کار اعتماد همه چیز است.راه دیگر برای جذب سرمایه گذار افزودن با هم راستایی تیم است که با نام هم افزایی شناخته می شود وبه زبان ساده به این معنی است که کل سازمان در یک جهت یکسان باشد.
به یاد داشته باشید ۶۰ درصد از شرکت ها به خاطر چالش میان بنیانگذاران و ایده های متفاوت کسب و کارشان را از دست میدهند. اگر استارتاپی کارآمد و هزینه پایین و دارای گروهی از متخصصان داشته باشد که در قالب تیم منسجمی با یکدیگر کار میکنند از دید هر سرمایه گذاری چشم انداز روشنی خواهد داشت. معمولا استارتاپ های مشابه استارتاپ شما هم وجود دارد پس باید فرض را بر این بگذارید که سرمایه گذاران با تعدادی از رقابای شما مذاکره داشته اند در نتیجه باید بتوانید مزیت رقابتی تان را به شکل واضح مشخص کنید و نشان دهید استارتاپ شما از بقیه بهتر است.توجه داشته باشید که هیچ چیز به اندازه کارآفرینانی که میگویند هیچ رقیبی ندارند سرمایه گذاران را دلسر نمیکنند.
ارزش کسب و کار خودتان را بدانید زیرا اگر ندانید چقدر از کسب و کارتان را در ازای چه مقدار از سرمایه معامله کنید معمولا سرمایه گذاران خود را درگیر این موضوع نمیکنند و اینگونه استنباط میکنند که شما تحقیقات لازم را برای اماده کردن شرکت و حضور در بازار انجام نداده اید و قطعا برای خودتان گران تمام میشود. چشم اندازی که برای استارت آپتان دارید باید در مرکز هر کاری که انجام میدهید باشد.با چشم انداز واضح است که میتوانید با سرعت و دقت مشخص کنید که سرمایه او خرج چه چیزی خواهد شد . مهترین چیزی که باعث به نتیجه رسیدن سرمایه گذاری میشود این است که کسب و کار شما در یه مدت مشخص کجا خواهد بود که آن هم در چشم انداز شما پدیدار میشود.از چشم اندازتان برای اثبات کسب و کارتان استفاده کنید. هنگام رسیدن به مرحله جذب سرمایه گذاران باید از قبل آمادگی های لازم را کسب کرده باشید تا استارت آپتان چیزی به نظر برسد که ارزش سرمایه گذاری را دارد ممکن است انجام درست این کار زمانبر باشد در نتیجه جذب سرمایه گذاران صبر میخواهد.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟