- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- فراخوان ثبتنام شرکتها و شتابدهندههای دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
فراخوان ثبتنام شرکتها و شتابدهندههای دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰
به گزارش روابط عمومی کارن کراد، نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات جیتکس از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ آذر ۱۳۹۹ در کشور امارات برگزار میشود.
نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک خاورمیانه موسوم به «جیتکس» (GITEX) همه ساله در کشور امارات متحده عربی در شهر دبی، در مرکز تجارت جهانی این شهر برگزار میگردد.
در بخشfuture stars نمایشگاه جیتکس، کشورهای مختلف جهان به ارائهی دستاوردهای گوناگون خود در زمینههای تجارت الکترونیک، سلامت، شهر هوشمند، سفر و گردشگری، بلاکچین، آموزش، حمل و نقل، نرم افزار و رسانههای دیجیتال و اجتماعی میپردازند. بدیهی ست که حضور شرکتهای دانش بنیان در این رویداد، منجر به آشنایی بیشتر آنها با فضای بین الملل و اکوسیستم استارتاپی جهانی و تعامل با طرحها و فعالان بین المللی این حوزه میشود و پیشرفت همه جانبهی آنها را در فضای فعالیت حرفهای در پی خواهد داشت.
به همین منظور صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای ارتقاء سطح کیفی فعالیت شرکتهای دانش بنیان ایرانی و آشنایی تیمهای ایرانی با طرحهای بین المللی، طی فرآیندی اقدام به آموزش، توانمندسازی و اعزام استارتاپهای ایرانی برای حضور در نمایشگاه جیتکس مینماید.
در این فراخوان شرکتها و شتابدهندههای دانش بنیان سراسر کشور میتوانند برای حضور در بخش future stars نمایشگاه جیتکس، از تاریخ ۲۸ تیر تا ۸ مرداد در سامانه غزال ثبت نام کرده و درخواست خود مبنی بر شرکت در این رویداد را ثبت نموده و پس از تکمیل فرایند ثبت نام، وارد مرحله ارزیابی شوند.
ارزیابی شرکتهای ثبت نامی در سامانه غزال، با بررسی پارامترهایی همچون دستیابی به محصول نهایی، پتانسیل صادرات محصول و...، بمدت یک هفته توسط تیم ارزیابی انجام خواهد شد و شرکتها در صورت تایید در این مرحله، وارد کمپ آموزشی میشوند.
دوره آموزشی یک ماهه (از تاریخ 15مرداد تا 15 شهریور) به منظور توانمندسازی استارتاپها برای حضور شایسته در این رویداد بینالمللی، در قالب آموزشهایی همچون چگونگی تدوین فایلهای صادراتی، آموزش تعامل بین الملل، آشنایی با قوانین بین الملل و ... برگزار میشود و در نهایت با کمک برای تهیه بروشورها و کاتالوگهای هر شرکت به زبان انگلیسی و همچنین تهیه کلیپ تبلیغاتی برای هر کدام از شرکتها، این دوره پایان مییابد.
پس از پایان دوره توانمند سازی، در روز ۱۵ شهریور ماه، کلیه تیمهای آموزش دیده، در یک رویدادdemo day حاضر شده و توسط کمیته پذیرش که متشکل از نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری و شرکت کارن کراد است، مورد ارزیابی نهایی قرار خواهند گرفت و از بین تمامی تیمها، ۲۰ تیم برتر برای اعزام به جیتکس و حضور در پاد جمهوری اسلامی انتخاب خواهند شد.
لازم به ذکر است که به منظور تسهیل فرایند حضور استارتاپها در این رویداد، حمایتهای مالی حداکثری صورت گرفته است و هزینههای حضور در این رویداد بگونهای در نظر گرفته شده که کمترین میزان پرداخت به عهده شرکتها باشد؛ بدین صورت که ۷۰ درصد از هزینههای مربوط به ویزا، حمل و نقل و اقامت به عهدهی معاونت علمی و فناوری و تنها پرداخت ۳۰ درصد از آن با تیمها میباشد و همچنین ۹۰ درصد از هزینههای پاد و شرکت در مسابقات را نیز صندوق نوآوری و شکوفایی متقبل شده است و تیمها پرداخت ۱۰ درصد از هزینههای مربوطه را به عهده خواهند داشت.
شایان ذکر است که این رویداد با همراهی و حمایتهای ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی، کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری و صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری و برگزار خواهد شد.
در تمامی مراحل مذکور، سامانه تامین مالی و سرمایه گذاری کارن، بعنوان کارگزار معاونت علمی و صندوق نوآری و شکوفایی، مفتخر به اجرای کلیه فرآیندها از مراحل اولیه تا پایان این رویداد خواهد بود.
به امید رشد و بالندگی روزافزون اکوسیستم استارتاپی ایران.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟