- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- جیتکس ۲۰۲۰
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
جیتکس ۲۰۲۰
چهلمین دوره از نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک خاورمیانه موسوم به «جیتکس« (GITEX) از تاریخ ۱۶ تا ۲۰ آذر ۱۳۹۹ در کشور امارات برگزار میشود.
در بخشfuture stars نمایشگاه جیتکس، کشورهای مختلف جهان به ارائهی دستاوردهای گوناگون خود در زمینههای تجارت الکترونیک، سلامت، شهر هوشمند، سفر و گردشگری، بلاکچین، آموزش، حمل و نقل، نرم افزار و رسانههای دیجیتال و اجتماعی میپردازند. بدیهی ست که حضور شرکتهای دانش بنیان در این رویداد، منجر به آشنایی بیشتر آنها با فضای بینالملل و اکوسیستم استارتاپی جهانی و تعامل با طرحها و فعالان بینالمللی این حوزه میشود و پیشرفت همه جانبهی آنها را در فضای فعالیت حرفهای در پی خواهد داشت.
برای اولین بار در ایران، سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن، به عنوان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، مامور آمادهسازی، توانمندسازی و اعزام ۲۰ شرکت دانشبنیان ایرانی به نمایشگاه جیتکس شده است.
طبق فراخوان قبلی این سامانه، استارتاپهای علاقمند به حضور در این نمایشگاه، از تاریخ ۲۸ تیر تا ۸ مرداد ماه در سامانه غزال ثبت نام کرده و درخواست خود مبنی بر شرکت در این رویداد را ثبت نمودند. در این مرحله ۵۰ استارتاپ ایرانی، موفق به ثبت درخواست حضور در جیتکس شده و وارد مرحله ارزیابی شدند.
پس از انجام ارزیابیهای اولیه و تایید استارتاپها، اولین ارائهی ۵۰ استارتاپ متقاضی حضور در جیتکس۲۰۲۰، در تاریخ ۱۹ مرداد در حضور تیم داوران و ارزیابان برگزار شد.
آقایان مهران کرمی (مدیرعامل مرکز نوآوری هاب همراه اول اصفهان)، علیاکبر فرجادیان (مدیرعامل شتابدهنده سریر لند)، مهدی غلاملو (مديرعامل شرکت سرمايهگذاری خطرپذير آپادانا) و وحید فخر (مدیر اجرایی سرمایهگذاری صندوق رویش لوتوس اولین صندوق VC ایران) به عنوان منتورها و داوران این رویداد، به بیان نظرات و پیشنهادات خود در مورد ارائه اولیه طرحها به استارتاپها پرداختند.
در گام بعدی، کمپ آموزشی (از تاریخ ۲۰ مرداد تا ۱5 شهریور) به منظور توانمندسازی استارتاپها برای حضور شایسته در این رویداد بینالمللی، در قالب وبینارهایی از قبیل: وبینار بررسی و بهبود مدل کسب وکار جهت ارائه به سرمایهگذار، وبینار آموزشی بررسی و تحلیل صفر تا 100 برنامه مالی، وبینار آموزشی چگونگی ارزیابی و ارزشگذاری استارتاپها، وبینار آشنایی با سرمایهگذاران کشورهای عربی و فرآیند جذب سرمایه در این کشورها، وبینار آشنایی با سرمایهگذاران کشورهای اروپایی و فرآیند جذب سرمایه در این کشورها، با تدریس اساتید مجربی همچون علیاکبر فرجادیان، وحید فخر و علی بیگی برگزار میگردد.
در این مرحله استارتاپها به طور اختصاصی برای هر منتور، به ارائه اولیه طرح کسبوکار خود به زبان انگلیسی میپردازند.
وبینارهای آشنایی با کلیات حقوقی مالکیت فکری و نحوه حراست از ایدهها، آشنایی با نظام ثبت اختراعات، آشنایی با نظام ثبت علائم تجاری بینالمللی، آشنایی با نظام ثبت طرح و حمایت از اسرار تجاری، آشنایی با کلیدیترین نکات حقوقی در انعقاد قرارداد با سرمایه گذار با تدریس علی زند وکیلی و هنگامه عسگری، از دیگر عناوین وبینارهای طراحی شده برای استارتاپها میباشد.
همچنین از تاریخ یکم تا دوازدهم شهریور ماه، منتورینگ به تمامی تیمها برای ارائه انگلیسی، صورت میگیرد.
پس از پایان دوره توانمندسازی، در روز ۲۲ شهریور ماه، کلیه تیمهای آموزش دیده، در یک رویداد demo day حاضر شده و به ارائه طرحهای خود به زبان انگلیسی میپردازند و توسط کمیته پذیرش که متشکل از نمایندگان صندوق نوآوری و شکوفایی، معاونت علمی و فناوری، سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن، کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، ستاد اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی،کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری و نماینده جیتکس در ایران است، مورد ارزیابی نهایی قرار خواهند گرفت. سرانجام از بین تمامی تیمها، ۲۰ تیم برتر برای اعزام به جیتکس و حضور در پاد جمهوری اسلامی انتخاب خواهند شد.
پس از انتخاب نهایی استارتاپها، به کمک کارشناسان کارن کراد، برای هرکدام از شرکتها، بروشور به زبان انگلیسی و کلیپ تبلیغاتی برای عرضه در نمایشگاه جیتکس تهیه میشود.
ثبت نام استارتاپهای منتخب در بخش future stars نمایشگاه جیتکس توسط سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن، آخرین مرحله این فرایند است که فرصت حضور استارتاپها در مسابقات نمایشگاه را فراهم کرده و اسامی طرحهای ایرانی را در معرض دید سرمایهگذاران خارجی، برای مشاهده وضعیت و درخواست جلسه با این شرکتها قرار میدهد.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟