مصاحبه | گروه سرمایه گذاران نیک اندیش کارایا
مصاحبه | گروه سرمایه گذاران نیک اندیش کارایا
  1. صفحه اصلی
  2. اخبار و مقالات
  3. مصاحبه | گروه سرمایه گذاران نیک اندیش کارایا

مصاحبه | گروه سرمایه گذاران نیک اندیش کارایا

چهارشنبه, 26 شهریور 99
فریده مسعودی
مربوط به جذب سرمایه است
0
0

نام شرکت: گروه سرمایه گذاران نیک اندیش کارایا

سمت مصاحبه کننده: رئیس هیئت اجرایی

 

۱- یک معرفی کامل از شرکت‌تان بفرمایید؟
 

گروه سرمایه‌گذاران نیک اندیش کارایا از گردهم‌آیی سرمایه‌گذاران نیک اندیش (Angel Investor) جهت حمایت از کارآفرینان برتر و رشد فضای کسب‌وکارهای نوپا به وجود آمده است. این گروه در تلاش است تا علاوه بر پشتیبانی از نوآران نخبه، امکان سرمایه‌گذاری‌های خطرپذیر موفق را نیز برای سرمایه‌گذاران خود ایجاد کند تا در راستای بهبود ساختار اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی ایران به سهم خود موثر باشد.

 

۲- سابقه فعالیت شرکت‌تان در اکوسیستم استارتاپی چند سال است؟

گروه سرمایه گذاران نیک اندیش کارایا از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون سرمایه مورد نیاز ۱۲ تیم استارتاپی را فراهم نموده است.

 

۳- هدف شما از حضور در اکوسیستم استارتاپی چیست؟

محور اصلی حضور گروه کارایا در اکوسیستم استارتاپی، حمایت از کارآفرینان جوان و ایجاد زیرساخت های لازم برای رشد و تکامل اکوسیستم استارتاپی ایران می باشد تا با حضور سرمایه‌گذاران شخصی در این فضا بیش از پیش امکان بالندگی این اکوسیستم فراهم گردد.

 

۴- حداکثر سقف سرمایه‌گذاری شرکتتان چقدر است؟

در حال حاضر گروه کارایا قصد دارد سرمایه مورد نیاز استارتاپ‌هایی که به کمتر از ۱ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارند را تامین نماید. البته با توجه به همکاری‌های این گروه در اکوسیستم استارتاپی با نهادهای سرمایه‌گذار دیگر امکان افزایش این سقف سرمایه گذاری در برخی موارد خاص فراهم خواهد بود.

 

۵- آیا تمرکز شرکت شما برای سرمایه‌گذاری روی حوزه‌های خاصی است؟ اگر بله، چه حوزه‌هایی؟

یکی از نقاط قوت گروه کارایا بهره‌گیری از حضور سرمایه‌گذاران شخصی است که سبب شده تنوع بالایی از حوزه‌های سرمایه گذاری تحت پوشش این مجموعه قرار گیرد. اما لازم به توضیح است همواره حرکت بر لبه دانش و به کارگیری تکنولوژی‌های روز در تیم‌های استارتاپی مد نظر سرمایه‌گذاران این مجموعه بوده و از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد. 

 

۶- از نظر شما به عنوان سرمایه‌گذار، مهم‌ترین جنبه‌هایی که استارتاپ‌ها باید به آن‌ توجه داشته باشند چیست؟

از مهم ترین نکاتی که استارتاپ ها باید به آن توجه داشته باشند ایجاد تیمی توانمند است که قابلیت‌های گوناگونی را در خود داشته باشد. یکی از مشکلات مشترکی که در بین استارتاپ‌ها دیده می‌شود عدم توجه کافی به بخش درآمدزایی در کنار بخش فنی است که سبب شده بقای استارتاپ با چالش روبه‌رو شده و در مسیر جذب سرمایه نیز ناموفق عمل کنند.

 

۷- به نظر شما بزرگترین مشکلی که در بحث سرمایه‌گذاری خطرپذیر در اکوسیستم استارتاپی ایران داریم چیست؟

به نظر من بزرگترين مشكل در حال حاضر عدم بلوغ اكو سيستم در ايران و عدم وجود زيرساخت‌هاي لازم براي سرمايه گذارهاست .

در حال حال حاضر يك سرمايه‌گذار نيك انديش بعد از تصمیم برای سرمايه‌گذاري در اين اكوسيستم نوپا و وارداتي‌، با مسائل و مشكلاتي روبرو می‌شود كه بايد براي حل آن اقدام كند‌، در حاليكه خيلي از اوقات، اطلاعات و امكانات كافي براي اين كار را ندارد و همين باعث عدم رغبت براي برخی از سرمايه‌گذاري‌هاي بعدي مي‌شود.

البته بنده اعتقاد دارم كه اين حركت شروع شده و در طول زمان با همين سعي و خطاهايي كه انجام مي‌دهيم به بلوغ و رشد نزديك مي‌شويم.

از مهمترين مشكلات ديگر هم، شرايط بسيار سخت براي برنامه‌ريزي‌هاي بلند مدت، به دليل عدم ثبات اقتصاد كشور و مهاجرت جوانان زبده مي‌باشد.

 

نظرت چیه؟
ارسال نظر
اشتراک‌گذاری
کپی کردن لینک

نظرات

نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟