- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- اولین روز از حضور تیمهای ایرانی در نمایشگاه جیتکس۲۰۲۰
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
اولین روز از حضور تیمهای ایرانی در نمایشگاه جیتکس۲۰۲۰
در نخستین روز از شروع بخش Future stars نمایشگاه جیتکس ۲۰۲۰، ۵ طرح ایرانی در یکی از بخشهای این رویداد، رقابت خود را آغاز کردند.
با توجه به تصمیمات خوب و هماهنگیهای صورت گرفته بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی، اطلاعات ۲۰ شرکت دانشبنیان ایرانی منتخب برای حضور در نمایشگاه جیتکس، از ۳ ماه قبل از شروع نمایشگاه توسط کارن کراد، بر روی سامانه جیتکس ثبت شد و فرصت حضور این تیمها در بخش Investor lunch و Super nova challenge فراهم شد.
برای شرکت در این رقابت، اطلاعات شرکتها، pitch deck، کاتالوگ، ویدیو معرفی و سایر اطلاعات شرکت و سرمایه مورد نیاز هر طرح، مورد سوال قرار گرفت.
برای حضور در بخش Super nova challenge ۲۵۰ شرکت ثبتنام کردند که در نهایت ۷۰ طرح برای راهیابی به مرحله نیمه نهایی انتخاب شدند. ۵ شرکت ایرانی نیز جزء راهیافتگان به مرحله نیمهنهایی هستند.
در ادامه این رقابت، ۷۰ طرح در روزهای یکشنبه و دوشنبه به ارائه طرحهای خود برای داوران پرداخته و مورد ارزیابی قرار میگیرند. از بین این طرحها، ۱۰ تیم برتر به مرحله فینال صعود کرده و به رقابت میپردازند.
اولین تیم ارائه دهنده ایرانی در این بخش، استارتاپ «باینو» است که بصورت آنلاین به ارائه برای داوران پرداخت. «روبوکیدرز» هم بعنوان دومین تیم ایرانی، فعالیت و خدمات خود را بصورت حضوری برای داوران تشریح کرد. در ادامه این بخش ۳ طرح دیگر نیز بصورت حضوری به معرفی طرحهایشان خواهند پرداخت.
ارائه نهایی ۱۰ تیم برگزیده در روز سهشنبه انجام میشود و در نهایت ۳ طرح به عنوان برنده نهایی این بخش اعلام میشود.
جایزه تیم اول ۱۵ هزار دلار و تیمهای دوم و سوم ۱۰ هزار دلار تعیین شده است.
شایان ذکر است که جلسات تیمهای ایرانی در Investor lunch نیز از امروز آغاز شده و هر طرح میتواند به حدود ۱۰۰ شرکت سرمایهگذاری درخواست جلسه دهد. همچنین جلسات و مذاکراتی هم مابین شرکتهای ایرانی و سرمایهگذاران بین المللی در پاد ایران صورت گرفته که منجر به معرفی طرحهای نوآورانه ایران و ایجاد ارتباط با سرمایهگذاران بینالمللی شده است.
به امید موفقیت تیمهای ایرانی
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟