مصاحبه | هلدینگ فاخر
مصاحبه | هلدینگ فاخر
  1. صفحه اصلی
  2. اخبار و مقالات
  3. مصاحبه | هلدینگ فاخر

مصاحبه | هلدینگ فاخر

شنبه, 28 فروردین 00
مسعود نبوی
مربوط به جذب سرمایه است
0
0

۱- یک معرفی کامل از شرکت‌تان بفرمایید؟

هلدینگ فاخر به منظور شکل‌دهی، راهبری و توسعه پایدار اکوسیستم فاخر در حوزه‌های پست-لجستیک، تجارت الکترونیک‌ و مالی (فین‌تک)، در سال 1395 شکل گرفته است. ماموریت اصلی ما خلق، سرمایه‌گذاری و همکاری موثر با کسب‌وکارها در حوزه‌های ذکر شده است. اصلی‌ترین استراتژی ما در این مسیر، جذب صاحبان ایده، استعدادها و همکاری با استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای کارآمد برای شکل‌دهی به شبکه فراگیر مبادله ارزش میان مردم، دولت و عرضه‌کنندگان کالا و خدمات است. تلاش می‌کنیم تا بتوانیم با تکیه بر ماموریت خود و از طریق ایجاد امکانات و زیرساخت‌های مناسب مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات، گامی مهم در افزایش سطح رفاه عمومی، اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی کشور برداریم.

 

۲- سابقه فعالیت شرکت‌تان در اکوسیستم استارتاپی چند سال است؟

 هلدینگ فاخر از سال 1395 آغاز به کار کرده است و تا کنون بر روی بیش از ده کسب‌وکار سرمایه‌گذاری کرده است. غالب سرمایه‌گذاری‌ها تاکنون از مرحله ایده بوده و خلق کسب‌و‌کار توسط هلدینگ فاخر انجام گرفته است، اما هلدینگ فاخر بر اساس سیاست‌های جدید خود به سرمایه‌گذاری روی کسب‌وکارها و استارتاپ‌های موجود در مرحلهSeed  و بالاتر هم ورود پیدا کرده است. 

 

۳- هدف شما از حضور در اکوسیستم استارتاپی چیست؟

 حمایت از کارآفرینان، اشتغال‌زایی و ارتقای سطح رفاه زندگی در جامعه، از مسئولیت‌های اجتماعی هلدینگ فاخر است که قصد دارد در نتیجه توسعه اکوسیستم فاخر و شکل‌دهی به شبکه فراگیر مبادله ارزش پایدار میان عرضه‌کنندگان محصولات و خدمات در سه حوزه پست-لجستیک، تجارت الکترونیک (کالا) و مالی (فین‌تک) به آن دست یابد.

 

۴- حداکثر سقف سرمایه‌گذاری شرکت‌تان چقدر است؟ 

متناسب با کسب‌و‌کار و ارتباط آن با سایر اجزای اکوسیستم، در هر بار سرمایه‌گذاری حداقل 10 میلیارد ریال می‌باشد.

 

۵- آیا تمرکز شرکت شما برای سرمایه‌گذاری روی حوزه‌های خاصی است؟ اگر بله، چه حوزه‌هایی؟ 

بله، همانطور که ذکر شد بنا بر اهداف پیش‌بینی‌شده، هلدینگ فاخر بر روی استارتاپ‌ها و طرح‌های کسب‌وکاری در سه حوزه پست-لجستیک، تجارت الکترونیک (کالا) و مالی (فین‌تک) سرمایه‌گذاری می‌نماید.

 

۶- از نظر شما به عنوان سرمایه‌گذار، مهم‌ترین جنبه‌هایی که استارتاپ‌ها باید به آن‌ توجه داشته باشند چیست؟ 

از جمله مهم‌ترین جنبه‌های ارزش آفرین کسب‌و‌کار در شبکه و اکوسیستم فاخر؛ مزیت‌های رقابتی پایدار نسبت به رقبا، مقیاس‌پذیری و پتانسیل رشد، برنامه‌ریزی و داشتن نقشه راه و نیز توان متقاعد سازی و قابلیت‌های تیم اجرایی، است.

 

۷- به نظر شما بزرگ‌ترین مشکلی که در بحث سرمایه‌گذاری خطرپذیر در اکوسیستم استارتاپی ایران داریم چیست؟

پاسخ به این پرسش را به صاحب‌نظران واگذار می‌نمایم ولی از منظر چالش‌های جذب سرمایه در هلدینگ فاخر و در مدت زمانی که در این زمینه کار کرده‌ام و اندوخته تجربه‌ای که دارم حاکی از آن بوده است که استارتاپ‌ها در مرحله جذب سرمایه که عمدتا در مرحله Seed هستند و باید مراحل قبل از آن همچون همخوانی مساله / راه‌حل را به خوبی طی کرده باشند ولی شواهدی در دست ندارند و به خوبی نمی‌توانند سرمایه‌گذار را متقاعد کنند که نیاز و درد مشتری را به خوبی شناخته‌اند و قادر به ارائه راه حلی متفاوت و متمایز از دیگران هستند. همچنین برای ما به عنوان یک سرمایه‌گذار، قابلیت‌های تیم اجرایی بسیار مهم است. سرمایه‌گذاری هلدینگ فاخر، کوتاه مدت و صرفا برای منافع مالی نیست، بلکه ما به استارتاپ به عنوان یک شریک تجاری برای همکاری‌های بلند مدت در شبکه خود نگاه می‌کنیم، لذا مهم است آن‌ها هم چنین دیدگاهی به هلدینگ فاخر داشته باشند، نه اینکه صرفا ما را به عنوان یک منبع برای تامین سرمایه مورد نیاز ببینند.

 

نظرت چیه؟
ارسال نظر
اشتراک‌گذاری
کپی کردن لینک

نظرات

نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟