- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- در کافه سرمایه اینوتکس 2021 چه گذشت؟
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
در کافه سرمایه اینوتکس 2021 چه گذشت؟
دهمین دوره «کافه سرمایه» کارن کراد با حضور استارتاپهای منتخب و شرکتها و صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر و همچنین با حضور سرمایهگذارانی از کشورهای مختلف از جمله ترکیه، کنیا، روسیه، اتریش و امارات به منظور بررسی فرصتهای استارتاپی کشور، طی ۴ روز و در محل نمایشگاه بینالمللی اینوتکس واقع در پارک فناوری پردیس، به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
«کافه سرمایه» فرصتی ویژه برای صاحبین شرکتهای نوپا و استارتاپها به منظور تسهیل امر جذب سرمایه و همچنین ایجاد زمینه رشد برای استارتاپهای نیازمند به جذب سرمایه، تدارک دیده شده است. در این رویداد، استارتاپها فرصتی خواهند یافت که طرحهای خود را به شبکه سرمایهگذاران ارائه نمایند. استارتاپهای شرکتکننده در این رویداد، با توجه به میزان سرمایه مورد نیاز و حوزه فعالیت و خدمات خود به سرمایهگذاران متناظر معرفی شده و جلسات ویژهای برای آنها ترتیب داده خواهد شد.
روند ثبتنام این دوره از رویداد کافه سرمایه از هفته دوم اسفند ماه آغاز و بیش از ۱۵۰ استارتاپ برای حضور در کافه سرمایه اظهار علاقهمندی کردند. در آغاز روند ارزیابی استارتاپها از اواخر فروردین ماه، ابتدا صفحات این استارتاپها در سامانه، مورد بررسی قرار گرفت و سپس جلسات آنلاین به منظور بررسی کاملتر استارتاپها، برنامهریزی شد.
پس از بررسی اولیه، ۸۵ استارتاپ مورد تایید قرار گرفتند و در ادامه با تکمیل روند ارزیابی، ۳۱ استارتاپ به تایید نهایی رسیدند. پس از این مرحله، نگارش گزارشهای موشکافانه هر استارتاپ انجام شده و اطلاعات آنها برای سرمایهگذاران ارسال شد تا در زمان مشخص شده، بازخورد خود را نسبت به هر کدام از استارتاپها نشان دهند. در پایان نیز متناسب با بازخورد هرکدام از سرمایهگذاران، جلساتی میان آنها و استارتاپهای منتخب، تنظیم شد و برنامه استارتاپها نیز در اختیارشان قرار گرفت.
در این مسیر ۶ کارگاه نیز با محوریت طراحی مدل کسبوکار ناب، تدوین طرح مالی، آشنایی با حقوق مالکیت فکری و ثبت اختراع، آشنایی با سرمایهگذاران کشورهای امارات، روسیه، اتریش، ترکیه و کنیا و روند سرمایهگذاری در این کشورها، آشنایی با فرآیند ثبت شرکت و قراردادهای تجاری و آشنایی با تکنیکهای ارائه به سرمایهگذار برگزار شد.
مطابق روند گذشته، نمایندگان هر شرکت یا سرمایهگذار در اتاق مجازی و یا میز اختصاصی خود حاضر شدند و استارتاپها در مدت ۳۰ دقیقه، طرح کسبوکار خود را به سرمایهگذاران معرفی کردند. در این جلسات خصوصی، سرمایهگذارن به بررسی ابعاد مختلف استارتاپها پرداخته و در صورت علاقهمندی به طرحها و تمایل به سرمایهگذاری، تقاضای جلسات بیشتر برای مذاکره با استارتاپها را مطرح نمودند.
در پایان هرجلسه، فرم نظرسنجی در اختیار سرمایهگذاران قرار گرفت و ایشان نظرات و بازخوردهای خود را پیرامون جلسات مطرح کردند. در این نظرسنجی، سرمایهگذاران امتیازات خود را برای هر استارتاپ در مورد مسائلی همچون مزیت رقابتی طرح، کامل بودن تیم، توانایی رشد طرح، کانالهای فروش و بازاریابی و میزان خلاقیت ایده و... ثبت نمودند.
در این رویداد، ۳۱ استارتاپ متقاضی سرمایه و ۷۰ سرمایهگذار حقیقی و حقوقی از داخل و خارج حضور داشتند. در ۴ روز از جلسات سرمایهگذاری کافه سرمایه، تعداد ۴۷۰ جلسه سرمایهگذاری توسط تیم کارن کراد تنظیم شده بود که در این میان ۵۵ جلسه با سرمایهگذاران خارجی انجام گرفت.
با توجه به آمار به دستآمده از بازخورد سرمایهگذاران، از ۳۸۹ جلسه برگزار شده، تعداد ۲۴۶ جلسه با موفقیت به دور بعدی مذاکرات راه یافتند و با پیگیریهای تیم کارن کراد، به زودی جلسات بیشتری برای این استارتاپها برگزار خواهد شد. همچنین ۸۱ جلسه دیگر به صورت آنلاین و در هفته پیشرو برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن تا به حال ۹ دوره از رویداد کافه سرمایه را برگزار کرده است که ۳ دوره از آن به صورت همزمان با نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس و با همکاری پارک فناوری پردیس، برگزار شده است. برخلاف نمایشگاههای مختلفی که صرفا عرضه و تبادل کالا را هدفگذاری کردهاند، هدف نمایشگاه فناوری و نوآوری اینوتکس، تبادل دانش فنی و تکنولوژی و مشارکت میان شرکتها و سرمایهگذاری روی طرحها و استارتاپهای سراسر کشور در حوزههای مختلف است.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟