- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- نشست خبری و پوستر رونمایی از مسابقه تلویزیونی کارویا برگزار شد
آخرین مقالات
- دستیابی به یک همت تامین مالی جمعی در سکوی کارنکراد، نقطه عطفی برای اکوسیستم سرمایهگذاری
- مشارکت مردم در جهش تولید؛ نقش کارنکراد در اقتصاد دانشبنیان
- از یک رئالیتیشو تا تحقق شعار سال؛ تأثیر کارمانی بر تولید ملی با مشارکت مردم
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
نشست خبری و پوستر رونمایی از مسابقه تلویزیونی کارویا برگزار شد
به گزارش روابط عمومی کارن کراد، نشست خبری مسابقه تلویزیونی کارویا، روز دوشنبه، ۱۷آبان، در محل صندوق نوآوری و شکوفای و در پلتفرم اسکایروم برگزار شد.
مسابقه تلویزیونی کارویا با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و همکاری استودیو نوبین تولید و در آن بیش از ۱۰۰ شرکت دانشبنیان به رقابت با یکدیگر میپردازند تا طرحهای برتر شناسایی و مورد حمایت مردمی قرار گیرند.
این مسابقه ۲۰ قسمتی، با محوریت معرفی شرکتهای برتر دانشبنیان و دستاوردهای آنها و ارائه فرصتهای سرمایهگذاری به علاقمندان برگزار شده و در هر قسمت، یک شرکت دانشبنیان برنده میشود. شرکتهای برنده در این مسابقه، موفق میگردند که نیاز مالی خود را از روش تامین مالی جمعی یا کرادفاندینگ تامین کنند. کارن کراد به عنوان سکوی تامین مالی جمعی در این مسابقه حضور داشته و تامین سرمایه تعدادی از شرکتهای برنده این مسابقه را به عهده خواهد داشت.
علی وحدت ریاست صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست خاطرنشان کرد: برنامه کارویا ویژه تیمهای دانشبنیان کوچک و متوسطی است که حداقل مراحل را طی کرده باشند و محصولی برای تجاریسازی داشته باشند و از مرحله ایده رد شده باشند.
دکتر وحدت تاکید کرد که در این برنامه رویکرد خاصی به حوزه مشخصی ندارند و از تمام رشتههای ممکن، تیمهای دانشبنیان در این مسابقه حضور دارند. او ادامه داد: به محض پایان یافتن هر برنامه، تماشاگران که همان شهروندان باشند، میتوانند به راحتی وارد سایت برنامه شده و مشاوره و راهنمایی بشوند تا سرمایهگذاری روی تیمها را انجام دهند و مطمئن باشند که سرمایهگذاریشان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی بیمه میشود.
دکتر وحدت در این نشت اظهار کرد: این برای اولین بار در دنیا است که شهروندان عادی به این راحتی و از طریق یک برنامه تلویزیونی ملی وارد حوزه سرمایهگذاری در شاخه فناوری میشوند.
آنطور که در این نشست بیان شد، سکوهای تامین مالی جمعی کارن کراد و سایر سکوهای دارای مجوز در تهیه این برنامه مشارکت داشتند و تاکید شد که این برنامه میتواند برای تیمهای کوچک و متوسط که امکان عرضه شدن در بورس را ندارند، یک تحول اقتصادی باشد.
دکتر علی ناظمی، معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، گفت: وجه تمایز برنامه تلویزیونی کارویا نسبت به سایر برنامههای تلویزیون این است که به غیر از انجام کار تئوری، در زمینه تشویق مردم خارج از قاب تلویزیون نیز فعال است.
ناظمی در ادامه بیان کرد: تامین مالی جمعی در کشور بسیار جوان است؛ در ابتدای ضبط این مسابقه، فقط چهار نمونه تامین مالی جمعی را در بستر فرابورس داشتیم. پذیرفتن این ریسک و فرآیند نیازمند یک همت بالا و نگاه تخصصی به اکوسیستم نوآوری و تولید و تامین مالی کشور بود. امید است تامین مالی جمعی بتواند توسعه پیدا کند. این ابزار بی نظیری برای تامین مالی شرکت های کوچک و متوسط است. توسعه این ابزار میتواند تامین مالی را تامین و تسریع کند.
وی یادآور شد: کمترین سرمایه مورد نیاز طرحهای دانشبنیان در این مسابقه ۳۲۰ میلیون تومان و بالاترین آن ۴ میلیارد تومان است؛در مجموعه سرمایه مورد نیاز ۲۰ طرح ۵۶ میلیارد تومان دیده شده است. در این برنامه تلویزیونی سرمایهگذاری روی طرحها به مدت ۶ ماه تا یک سال پیشبینی شده است. هر فرد حقیقی میتواند پنج درصد سرمایه مورد نیاز طرحهای دانشبنیان را تامین کند.
علی ناظمی معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ویدا سینا مدیر عامل و عضو هیات مدیره مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک، فاطمه جعفری بنیانگذار و مدیر مسئول سایت سهام یاب و دکتر علیاصغر سعدآبادی رئیس مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی داوران فصل اول مسابقه تلویزیونی کارویا هستند.
مسابقه تلویزیونی کارویا، از تاریخ ۱۷ آبان، هر هفته در روزهای دوشنبه و سهشنبه، در ساعت ۲۳ از شبکه یک سیما پخش خواهد شد.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟