مصاحبه اختصاصی | شتابدهنده هاردتک
مصاحبه اختصاصی | شتابدهنده هاردتک
  1. صفحه اصلی
  2. اخبار و مقالات
  3. مصاحبه اختصاصی | شتابدهنده هاردتک

مصاحبه اختصاصی | شتابدهنده هاردتک

شنبه, 29 دی 97
مینا رزقیان
مربوط به جذب سرمایه است
0
0

معرفی مختصر از شرکتتان؟

شتابدهنده هاردتک به عنوان نخستین شتابدهنده تخصصی حوزه سخت‌افزار و اینترنت اشیاء در ایران تصمیم به جداسازی فرآیندهای مالی و خدماتی خود در قالب دو شخصیت حقوقی مجزا جهت سرمایه‌گذاری و شتابدهی تیم‌های نوآور دارد. هاردتک علاوه بر امکانات زیرساختی ( ناظر بر نیازمندی های استارت‌آپ های سخت افزاری و اینترنت اشیا) و سرمایه اولیه با تشکیل ساختار منظمی از مدیریت و مشاورین مجرب و با طراحی برنامه شتابدهی ۹ تا ۱۲ ماهه توانسته در راهبری تیم ها به صورت موثری عمل نموده و نقش آفرینی کند.

با توجه به رسالت و تمرکز هاردتک بر روی استارت¬آپ های سخت افزاری و اینترنت اشیا،  به همین منظور در دوره¬ی شتابدهی خود با جذب تیم هایی در حوزه های سلامت، سبک زندگی، ربوتیک و ابزارهای متصل علاوه بر تکمیل سبد کسب و کارهای خود، تمرکز خود را حفظ نموده است. در طول سایکل اول با سرمایه گذاری بر روی ۴ استارتاپ در این حوزه ها و ارائه خدمات مورد نیاز آنها علاوه بر تایید و تکمیل طراحی خود، توانست نقش به سزایی در سامان دادن این حوزه ایفا کند. با رشد ۸ تا ۱۰ برابری ارزش گذاری این استارتاپ ها، علاوه بر منتفع شدن سرمایه گذاران دوره قبل، جذابیت این حوزه بیش از پیش نمایان گشت.

حداکثر سقف سرمایه گذاری شرکتتان چقدر است؟

حدود دو میلیارد و پانصد ریال بر روی هر تیم در مرحله سید (Seed)

آیا تمرکز شرکت شما برای سرمایه گذاری روی حوزه های خاصی است؟ اگر بله، چه حوزه‌هایی؟

بله. بیشتر در حوزه اینترنت اشیا و سخت افزار های الکترونیکی

از نظر شما به عنوان سرمایه گذار، مهمترین جنبه هایی که استارتاپ ها باید به آنها توجه داشته باشند چیست؟

همان‌گونه که جناب استیو بلنک اشاره می‌کند، توجه مستمر به مشتری و پیش‌برد بخش تکنیکال با توجه مناسب به بازار و نیازهای مشتری

بزرگترین مشکلی که در بحث سرمایه گذاری خطرپذیر در اکوسیستم استارتاپی ایران داریم چیست؟

از منظر ساختاری و نهادی ناپخته بودن اکوسیستم کارآفرینی کشور به نحوی که در بنچ‌مارکینگ از کشورهای غربی برخی سازوکارها به وجود آمده است اما بسیاری از فرآیندها ناقص الگوبرداری شده است لذا در کل اکوسیستم کارآمدی در کوتاه مدت نداشته‌ایم.

از منظر تیمی نیز مشکل اصلی اکوسیستم کمبود تیم خبره هم از ساحت بیزینسی و هم از ساحت فهم کار تیمی خود مساله بزرگی است.

نظرت چیه؟
ارسال نظر
اشتراک‌گذاری
کپی کردن لینک

نظرات

نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟